Det blev Doris för Tilda och mig.

Hej.

Det blev Doris för Tilda och mig. ”Hitta Doris” med andra ord. Snabba beslut, yes vi går på bio idag!!! Jag är egentligen inte någon som är så förtjust i tecknade filmer. Självklart så har det blivit många genom åren med 3 barn men jag gillar de som gestaltas av människor. Men ”Hitta Doris”  var en riktigt fin film. Bra historia, vackra färger och en glad film helt enkelt.

Popcorn är verkligen Tildas och min grej, det spelar liksom ingen roll hur stor bytta vi köper så är den nästan slut innan filmen kommit halvvägs. Tur för mig att det är ganska nyttigt med popcorn när vi svullar som vi gör.

 Juldagsfilmen bestämd.

Vi har redan bestämt vilken film det blir för familjen på juldagen i år. Det får bli nya filmen med Robert Gustafsson ”EtthundraEttåringnen”. På  juldagen har uppföljaren av fjolårets succe´film premiär. Frågar mig om den kan bli lika bra som den första filmen? Men det känns som det kvittar för ”EtthundraEttåringnen” måste vi bara se.

Plötsligt så bara fanns den där.

Plötsligt så bara fanns den där den speciella gosefilten på Mio som Tilda letat efter ett tag. Jag skulle också vilja ha sådana filtar till Robert och mig och våra fåtöljer i vårt rum. Men vi har i planerna att byta ut fåtöljerna mot en mindre soffa så det får nog vänta tills vi hittat den nya möbeln.

Hur som helst, jag önskar er en fortsatt bra söndag.

Puss Puss.

 

2 thoughts on “Det blev Doris för Tilda och mig.

Add yours

  1. Men oh så fin filt, sett en liknande lite större tror jag på Rusta som ser ut som rosor, den funderar jag att köpa till Bellis att ha som överkast i sängen =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: