Colour my senses.

Hej.

Hittade ett nytt doftljuskoncept på Mio idag. ScentChips är ett färgsprakande vaxchips som avger en härlig doft när den smälter i en skål över lyktan. Chipsen kan smältas som de är eller blandas. 3 – 4 chips kan användas samtidigt om man önskar skapa sin egna speciella doft. När doften avtagit från chipset tar man bort chipset med hushållspapper. Brinntiden från 3 chips räknas i 9 timmar. Chipsen innehåller soja, vax, paraffin och naturliga doftoljor.

Godisbutik – nej doftljusbutik…

Vet inte hur länge vi stod och doftade och valde ut chips. Först tänkte vi köpt en Small ask med 7 chips men vi ville ha alldeles för många så vi blev tvungna att uppgradera oss till medium som innehåller 13 chips. Det ska bli spännande att testa om detta koncept är något för mig eller oss. I vilket fall som helst så känns det så kul.

Colour your senses – lite precis så kändes det att stå och dofta runt och lägga de chipsen vi gillade bäst i vår lilla ask. 
Önskar er alla en toppen kväll.
Kramis.

 

2 thoughts on “Colour my senses.

Add yours

  1. Jag älskar när det doftar och har haft nån med olja. Men minste lider av migrän och får ont i huvudet när jag tänder såna, så jag kan inte göra det längre 🙁
    Önskar dig en fin start på veckan.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: