Fredagsmys.

Hej.

Vilken toppen fredag jag haft. Hoppas att ni också haft en bra fredag.

Fredagsmys.

Vi i Cirkus Rytterlund har haft en helmysig fredag. Dock så åkte M ut med kompisarna efter middagen och W spelade med sitt gäng. Men vi andra spelade kort, drack rosa bubbel (inte T då förstås), mumsade smågodis och kikade på IDOL såklart. Bara för att det är fredag såklart.

Wille som tokgillar skumtomtar kunde inte låta bli att köpa med dem hem. För vet ni mina vänner snart är det advent med glögg, must, pepparkakor och skumtomtar på riktigt. Tiden kommer gå så fort nu när hösten och mörkret kommer närmre och närmre.


Fredagsfighten.

Robert vann de flesta gångerna fast han spelar efter sina regler som Tilda och jag inte gör fullt ut. En gång vann jag och Tilda två tror jag . Men vi är på G och kommer att ta R med storm steg lovar jag.


Fredagsfinnen.

Mycket fredags blev det idag. Fredagens ajigaste blir utan tvekan min onda finne bakom örat på örsnibben. Förstår inte hur den kan ha hamnat just där. Jag har aldrig varken hört om någon eller haft någon finne själv bakom örat. Så bort nu då onda äckliga finne. I natt ska den få värsta högen med finnmedel över sig.

Kramis.

 

Kommentera

Up ↑

%d