Fredags frukost Fredags feeling och Fredags fräck.

Hej Fredagsfirare.

Äntligen fredag mina vänner. Det var länge sedan jag verkligen uppskattade fredagen som jag gör idag. Jag har haft en så rolig och utmanande vecka på Ibility. Framför allt så härligt att känna att det jag gör är så positivt och ger mig en sådan glädje.

Fredags frukost.

Åkte ännu lite tidigare idag bara för att jag tänkte bjuda mig själv på en fredagsfrukost. Planen var att sätta mig på Kaffe på Sankt Paulsgatan men det var fullt med folk när jag slank förbi. Lite trist men nu har jag en bra start inplanerad på måndag morgon. Min morgonkaffe tänker jag dricka på Kaffe.

Jag erkänner att jag blev lite besviken. Så jag hamnade istället på Espresso House på Götgatan. Jag vet att de levererar precis vad jag vill ha så till slut blev det bra trots allt.

 Fredags feeling.

Det är så härligt att sitta vid fönstret och kika ut över Stockholm. Fast det byggs och stora kranar som lätt skulle kunna krossa alla fönster i huset jag är i om den välte är utsikten magisk. Jag är fasiken kär i Stockholm kom jag på idag. Kom på och på jag fick lära mig att jag nog är riktigt kär i Stockholm och i livet just nu. Det är nog därför jag är så bubblig och sprudlande som jag fick höra idag. Jag köper den – ja jag älskar Stockholm, ja jag älskar livet just nu. Fast det finns saker som skulle kastat omkull mig på två röda för någon månad sedan så väljer jag att se något positivt i det eländet också. Jag har liksom inte tid att älta, oroa, sura eller gnälla över sånt som inte går att påverka. Det jag kan påverka, påverkar jag på en gång för att slippa bära med mig negativa saker.

Känner ni igen mig? Det gör faktiskt jag, jag är tydligen kreativ, inspirerande, verbal, modig och nyfiken. En JAG som är mycket bra på att engagera, presentera, visualisera, ge råd och stöd, förklara, knyta kontakter, dekorera och att samtala. Det är nästan lite skrämmande att faktiskt få se hur rätt och lätt de är att se vem jag är som JAG.

Fredags fräck.

Ja får vara fräck men jag bestämde själv. Läste i veckan om vad vi Stockholmare stör oss mest på i den kommunala trafiken. En av punkterna av människor som talar alldeles för högt i sina telefoner och dessutom om lite känsliga ämnen. Jag blir så trött på de som halvskriker i telefonen. Ibland undrar jag om det verkligen är någon i andra änden för de nästan skriker ut de mest hemliga och privata saker som inte borde delas med hela tåget. Då sätter jag mina egna lurar i öronen så jag slipper höra. Tack!

 En annan av punkterna var att sitta vid någon som inte är fräsch nog för att åka kommunalt. Jag vill inte behöva sitta vid någon som inte känns ok. Idag valde jag att stå nästa hela vägen hem bara för jag mår illa av att sitta vid någon som luktar inpyrd rök blandad med svett. Där går gränsen för mig, jag är ledsen. Det kan tyckas att jag gnäller men det gör nog inte. Jag gör mitt val. Jag står hellre än att sitta ner och må dåligt bredvid någon som stinker.

Tänk om den lista som stod i Aftonbladet (tror jag det var) skulle stå på väggen i varje vagn, skulle det göra någon inverkan tror ni? Jag kan nästan tycka att det skulle vara värt ett försök. Det finns ju ordnings och förhållningsregler så är inte det även en regel att man är något så när fräsch så att man inte stör de andra passagerarna. Fördomsfull? Nej för mig handlar det bara om sunt förnuft. Sedan har vi människor olika förutsättningar och är i olika skeenden i livet  som påverkar hur och var vi lever våra liv. Fredags fräck…ja det var jag nog nu. Sorry!!!

 Dags att åka och fredags shoppa lite god mat och fredags mys.Puss Puss.

One thought on “Fredags frukost Fredags feeling och Fredags fräck.

Add yours

  1. Sthlm är allt fint, men det finns inget som slår västkusten *bliiiink*
    Vad gör du på Ibility? Åh mumsigt med sån frukost!
    SVar: Ja det ligger mkt i det jag skriver, det stiger vissa åt huvudet fullkomligt, lika det här med ”titel Sverige”
    Tack Kamilla för att du tar dig tid att läsa härinne;)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: