Vadå det var väl Lillördag idag???

Hej Hej.

Hua Hua vad jag fryser och känner mig urrig. Jag har småfrusigt hela dagen sedan jag kom hem från jobbet. Men framåt kvällen kom solen fram här igen. Bara för att jag inte kände mig toppen i kroppen idag bjöd jag mig själv på ett glas rött, bara för att jag kan såklart. Vadå det var väl Lillördag idag har jag hört!!!


Vår egen lilla sopbil.

Vad gör man inte när soptunnorna oftast blir överfulla precis innan det är sopdag. Ja då tar vi på Tilda gamla utebyxorna, stövlarna och låter henne stampa och hoppa runt i soptunnorna. Bara för att all skit ska få plats och bara för det är så galet tokigt såklart. Vår egen lilla sopbil.

 Måste bara säga God Natt nu för mina ögon går i kors
 och jag somnar till hela tiden.

Sov Gott.

Kramis,
 

Kommentera

Up ↑

%d