Kan, kan inte eller kan kanske???

Hej Sötnosar.

Riktigt kul dag på Ibility idag. Jag har redan lärt mig massor med nya saker och fler kommer det att bli hoppas jag på. Det var länge sedan jag kände mig så taggad och på G. Låter nog som jag blivit lite skogstokig men jag är gladbubblig och det är bara så kul.


Kan, kan inte eller kan kanske???

Allt handlar om att hur vi ser på saker och ting. Att se möjligheter i allt även om det just nu eller i denna stund känns besvärligt. Jag säger kan eller kan snart för om vi säger nej är allt kört eller säger vi kan kanske så är vi kanske fegisar som inte vågar eller törs. Vi måste helt enkelt tro på oss själva för om inte vi tror på oss själva – vem ska då tro på oss? Det blir lite som om positiv står mot negativ. Att glad står mot ledsen självklart får vi vara ledsna men till slut måste vi försöka bli positiva och glada för att gå vidare och komma framåt. Människor är födda för att ständigt utvecklas och ta del av nya erfarenheter och kunskaper. För att komma framåt i positiv riktning måste vi påverka på något sätt. Säger vi däremot att vi inte kan påverka så kommer vi förmodligen stå stilla och stå kvar fast livet snurrar vidare. Tro på er själva – ni kan om ni bara vågar!!!

Sakta jag gick genom stan.

Gav mig en skön promenad genom ett soligt Gamla Stan. Idag var det presentjakt till Tildas två kompisar som ska ha kalas i helgen. Så himla kul att fixa ihop paketen till tjejerna. Hoppas att T blir lika nöjd som jag med innehållet. Bjöd mig själv på en lunch på Espresso House på NK. Jag tycker att det är så smidigt att ha sina små ställen som jag vet funkar för mig där det oftast är lugnt och skönt och gott kaffe.

Tror jag går ut och gör någon timma i trädgården bara för att göra av med lite överskotts energi som bubblar runt i mig just nu.

Kramis.

 

2 thoughts on “Kan, kan inte eller kan kanske???

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: