Goodiebags presenterna.

Tja Tja.

Håller på att bli lite smått galen på vår tvbox i sovrummet. Den hoppar och stökar hela tiden, tror verkligen att det är dags att fixa en ny upp till Robert och mig nu, eller kanske redan igår faktiskt. Men nu ni har den varit lugn i 13 minuter ska den hålla i sig kväll nu? Hoppas Hoppas!!!

Goodiebags presenterna.

Tilda fick bästa tanken när vi pratade ihop oss om paketen till hennes kompisar. Goodiebags blev grejen. Tror nog att den tanken kommer efter de alla fina sakerna som jag fick med mig hem i mina goodiebags från LM eventet i Västerås härom helgen. Super kul tyckte jag som gillar att fixa och trixa med småsaker och paket. Jag hoppas att tjejerna kommer gilla bagsen lika mycket som Tilda och jag gör. Så himla super duper fina…..Nu vet jag!!!Goodiebags fixare kanske jag skulle bli – så roligt!!!

Hoppla Hoppla  – dags att åka och hämta hem gymnasterna.
Puss Puss.

3 thoughts on “Goodiebags presenterna.

Add yours

  1. hehe ja man kanske skall titulera sig som goodiebags fixare också, inte bara bara,mkt jobb är det…
    Svar: Tack fina Kamilla, ja är så himla sugen på att permanenta nu bara för det! Sliter väl en del på håret misstänker jag, så borde kanske låta bli! Jag har haft det en gång för ett himla tag sedan.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: