Två Skogstroll från Vinterskogen.

Tja Tja.

Mot skogen med varm choklad i ryggsäcken. När klockan var för lite för att laga middag och inte varken Tilda eller jag hade något kul att göra bestämde vi oss för att gå till skogen. På med utebyxorna och stövlar gick vi upp i Vinterskogen här hemma hos oss. Det finns nästan inget som är så skönt som att vistas ute i skogen eller bara vara ute i naturen.

Två Skogstroll i Vinterskogen.

Två skogstroll i Vinterskogen en helt vanlig måndag bara för att vi kunde. Jisses vad vi hade det roligt och skönt. Vi åkte rutschkana ner för mossbergen, lekte kurragömma, klättrade i träd, plockade med oss en hel kasse med tallkottar hem, lekte fångarna på fortet. Vi hade varm choklad med oss i varsin termos och även kex och chips men de hann vi inte med.


ÅH, vad jag älskar denna lilla trollunge.

Bästa energikicken att vistas i skog och mark. Nu sover jag nog gott i natt för imorgon blir det jobb igen på förmiddagen. Tänkte gå en sväng i stan imorgon och fixa presenter till Tildas kompisar som har kalas i  helgen. Det är lite skönt att ha sånt gjort innan sista sekunden. Lite extra kul när Tilda och jag ha en bra plan för paketen också.


One thought on “Två Skogstroll från Vinterskogen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: