Känns som jag mest laddat.

Hej Hej.

Hoppas att ni alla haft en toppen bra helg och känner er laddade inför en ny vecka imorgon. Min helg har varit ganska lugn. Känns som jag mest laddat för att ligga steget före inför nästa vecka.

Shopping och fixasväng.

Wille, Tilda och jag åkte iväg på en shopping och fixasväng till Kungens Kurva. Tilda behövde shoppa lite nytt. Hon har foto i skolan nästa vecka och därför var det viktigt att ha något nytt att sätta på sig. För er som ännu inte upptäckt Kungens Kurvas Shoppingcenter så måste jag bara tipsa om det. Ligger mitt emot Ikea och har många bra butiker och cafe´r. Men stora pluset är att det alltid är så lugnt och skönt. Helt i min smak. Killarna gillar också Shoppingcentret för deras favobutik Johnells finns där. Vi hann även med en snabbis in på Ikea där Wille skulle hitta nya kuddar.


Raggarlunch i bilen.

Visa dagar är jag bara så nöjd med en raggarlunch, idag var en sådan dag. Tänk att en låda Happy Meal kan vara så gott. Medan barnen åt klart gick jag in på ICA och handlade. En dag som denna när chokladsuget är som störst övertalade mina älsklingar om att vi skulle mumsa chokladpudding med vispgrädde till kvällens hockeymatch. Det var garanterat dagens ljuvligaste stund.


Äpplets dag.

Hörde på nyhetsmorgon i morse att det var Äpplets dag idag. Jag tycker faktiskt det är lite charmigt med alla dessa dagar hit och dit. Egentligen borde man kanske bakat äppelpaj men inte jag inte. Jag köpte hem en back med äppelmust från IKEA istället. Ofta när jag är på Ikea och äter dricker jag någon av de musterna som säljs i restaurangen. Det måste väl ändå räknas som att jag hedrade äpplena på deras dag. Grattis alla äpplen och tack för er goda must.

Mina fina Bloggisar, dags att säga God Natt.
Puss.

2 thoughts on “Känns som jag mest laddat.

Add yours

  1. Kungens Kurva har vi gått på, det finns ju många butiker där =D, hittade hon något sedan då? ja såg också att det var äppletsdag, hehe var det inte kanelbullens dag häromdagen

Kommentera

Up ↑

%d