Fysmonster i Tullinge.

Hej Hejj.

Skallevärk idag…det är verkligen inte alls skönt. Det är inte klokt vad den kan dra ner mig. Jag som hade tänkt ut både det ena och andra idag. Så blev det inte alls. Lite trist men det får bli nya tag imorgon istället.

Fysmonster i Tullinge.

Kikade en stund på Tilda och hennes gympakompisar som fysade när jag kom lite tidigt idag för att hämta hem Tilda och E. Alltså några av tjejerna är så jäkla duktiga, de viker inte undan en tum utan kör precis det som tränarna säger. Säger de 100 armhävningar jag då gör de tjejerna 100…sedan finns det såklart några som gör hälften och dessvärre några som slinker undan och gör 1/4 kanske.

Men de som kör är riktiga monster. Själv hade jag ramlat ihop redan innan monsterna fått puls. Så sjukt imponerad över vad de är starka tjejerna i Tullinge GF.

Vi hörs snart igen.
Puss & Kram.

One thought on “Fysmonster i Tullinge.

Add yours

  1. Hundra armhävningar? Undrar om jag någon gång kommer klara av det? 😉
    Så mysiga Stockholmsbilder du bjuder på! Tack! Jag tokgillar också Stockholm, även om jag likosm inte bor där eller är därifrån. Jag har lite dålig koll på allt vad som finns där i krokarna, som Tantolunden, t ex. Så tack för inspiration!
    Kram/Maria

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: