Mat hem när det passar MIG!!!

Godkväll.

Jag känner mig så trött ikväll, eller jag har förresten varit slö och lite sliten hela dagen. Trots att jag tog mina pauser och lyssnade på mig själv så räckte det inte tydligen. Hmmm lite trist för just nu är det mesta så kul. Säger bara att det var så skönt att jag klickade hem mat ifrån MatHem igår.
Mat hem när det passar MIG!!!

 Taxitjänst Kamilla.

Precis som så många andra kvällar jobbade jag på Taxi Kamilla. Mellan alla körningarna hann jag med att kika en stund på Marcels hockeyträning innan det var dags att åka och hämta hem gympatjejerna.

Chauffören Jag tänker faktiskt lyssna på John Blund som redan knackat på hos mig och gå och gosa in mig bland kuddarna. Så nu säger jag Natti Natti.

 

2 thoughts on “Mat hem när det passar MIG!!!

Add yours

  1. Så smidigt med MatHem.se ju! Önskade att jag själv kunde utnyttja det, men de kör inte här i Uddevalla-trakten tyvärr. Så mina 600:- ger jag gärna till någon behövande, så tispa mig gärna ifall du vet någon;)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: