Firat ddubbelt.

Tja Tja.

Vi har firat vårt namnsdagsbarn här hemma idag med både paket och gofika. Tilda heter Elise i tredje namn. Oftast när vi firar namnsdag hos oss bjuds det på namnsdagstårta eller Frödinges frysta Schwarsvaldstårta. Den är bara så god tillsammans med gott kaffe när den är lite halvkall fortfarande. Dukade upp med de glada servetterna och busiga sugrören från Linas Glädjeyra som jag fick med i goodiebagsen från Höstminglet i Västerås. Fint och glatt som bara den blev det. Mee Like!!!

Titta så fina paket.
Titta så fina paket vi hade fixat till Tilda med påsarna från Ikea. Roligt att Tilda blev så glad för presenterna, det är ju inte alltid som man träffar rätt när man handlar på måfå längre. Paketen innehöll nya kläder och duschtvålar.

Firat ddubbelt.

Ja jag har firat ddubbelt idag. Bjöd mig själv på en stor skål med varma popcorn, bara för att jag var så jäkla värd dem. Hur kunde jag vara så himla dum? Vad tänkte jag med? Men framför allt ….hur dum var inte du…. Varför tror jag alltid gott om alla? Orkar inte älta men en sak lärde jag mig idag. Att jag skulle verkligen låtit de som sitter över dig gått all in. Bitter? Inte ett dugg bara så mycket klokare och starkare än vad jag var igår. Tack så mycket ….för denna nya vetskapen – den sög kan jag lova.

Kramis.


One thought on “Firat ddubbelt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: