Det går bara inte…

Hej.

Egentligen bubblar det en massa andra tankar just nu än vad jag kommer att skriva om tror jag. Tänkte skriva om IKEA, att det bara inte går, gå in i den butiken utan att komma ut utan ett kvitto i handen. Så blev det även idag. Ja ni ser ju själva…tanken var att gå in och köpa fina presentpåsar till Tildas namnsdagspresenter. Självklart hittade jag fina påsar och lite annat smått och gott. Tildas paket kommer bli så himla fina i sina nya påsar. Dags att förbereda för namnsdagsfika här hemma. Elise står i almanackan idag.

Titta vilken fin jag fått.

Kan man bli annat än glad när jag ser hur fin min/vår posters från Plotta kommer att bli. Tackar och bockar för min fina poster. All kärlek till er alla både snälla som dumma.


Nej nu måste ja fixa fram namnsdagsfikat. Skynda skynda…..
Puss.

One thought on “Det går bara inte…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: