Vissa saker är jag mindre bra på.

Hej.

Alla har vi olika saker vi är bra på och mindre bra på. Jag är till exempel mindre bra på Willes dataspel där kan jag nästan ingenting men jag vet att han spelar i sina lag och med sin bestämda kompisar. Jag är mindre bra på moped och motorcykel saker trots att jag delvis är uppvuxen i en crossfamilj när lillebror åkte land och rike runt. Jag lyssnar men jag kan i stort sett ingenting om mopeder. Jag är mindre bra eller kan ingenting om vinklar eller flex när det handlar om målvaktsklubbor. Men jag försöker så gott jag kan och gör det jag är bra på så som att skjutsa, tvätta svettiga underställ, peppa och heja. Vissa saker är jag bara mindre bra på. Däremot är jag så himla bra på att stödja, skjutsa och att finnas till hands i tid och otid när det handlar om våra barn.

Klubbjakten del 2.

Idag när vi alla hade en ledig dag blev det en tur mot Monkey Sport för Marre och mig. Det är en djungel i sig med bara målvaktsklubbor. Vinklar, flex och längder hit och dit för att inte tala om märken. Det går ju absolut inte att byta bort sitt favomärke mot något annat inte. Löjligt tycker jag ibland men i samma stund så är och var jag lika. Aldrig att jag hade en gympadräkt från felfabrikant eller fel och fel inte den fabrikanten som jag gillade bäst, så säger man ju.


Till slut fick vi med oss en ny sticka hem.  Hoppas nu att denna kommer att kännas bra när Marcels gamla modell inte görs längre. Hur var den nu? Den med att lära gamla hundar att sitta???


Kramis.

7 thoughts on “Vissa saker är jag mindre bra på.

Add yours

  1. Hehe envis en, men roligt att ni hittade en tillsist och klubbor är ju inte billiga heller. Jag spelade ju innebandy förr och det kostar, kan tro hockeyutrusning är en dyrare då

  2. Tack snälla du. Nej tyvärr så ska jag inte till Malmö. JAg bor i Stockholm så åka långt mitt i veckan är svårare. Men det hade varit kul. Har fått blodad tand för bloggmingel sedan jag var på LM eventet i Västerås härom veckan. Ska du till Malmö? Ha så jätte kul om du ska dit.
    Kramis
    SvaraRadera

  3. Hej. Ja jag har en inbjudan men måste tyvärr hoppa av den. Familjepusslet går inte ihop och avståndet mellan Malmö och Stockholm är för långt för att bara svänga förbi. Tack för titten och hoppas verkligen att ni få en toppen kväll i Malmö.

    Kram Kamilla

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: