Vetekatten levererade precis som vanligt.

Hej Finaste ni.

Jag klarade mig. Alltså Tumba har ett stort problem och det är infartsparkeringar. Skulle du få för dig att åka kommunalt in till stan och vilja ställa din bil runt centrum efter klockan 08:20 är det kört. Jag skulle kunna köpa det om det fanns en parkering med betalplatser så det fanns någon chans men icke. Buuu för Botkyrka!!!

Så jag fick helt enkelt chansa. Ställde P-skivan med max tid 3 timmar 30 minuter före och chansade….Jag klarade mig fast jag kom 20 minuter försent till Willysparkeringen där jag fick panikställa bilen.

Vetekatten levererade precis som vanligt.

Idag stod det möte i stan på mitt schema så det var bara att åka in till city. Tiden blev knapp så jag fick prioritera vad jag skulle hinna med och då valde jag en lunch fika på Vetekatten som låg relativt nära min mötesplats. Åh, vad jag tycker om Vetekatten, vet inte hur många gånger jag varit där men många många är det. Det känns som det hör lite ihop med mig och mina Stockholms år. Det var där jag fikade min första söndag med mina tjejer, där jag hade första Stockholms dejten, fikade med Wille första mammafikan ja listan kan bli lång.

Precis som då njöt jag av min lunchfika. Tänk att man kan se det vackra till och med i mitt spill på kaffefatet. Magiskt när man öppnar ögonen och sitt sinne.

På tal om att öppna sitt sinne.

Plötsligt när jag satt där i den gamla soffan med telefonkameran i ena handen och koppen i den andra såg jag dem. Hjärtanen i kaffet. Lycka, kärlek och kanske rent av tur. Det måste ju bara vara ren äkta LOVE för mig idag, eller vad tror ni? Hur som helst så tänker jag bara ta kärlek med mig i allt jag gör idag.

2 thoughts on “Vetekatten levererade precis som vanligt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: