Spring i benen.

Godmorgon.

Ny vecka nya tag. Jag vaknade i morse med spring i benen som jag brukar säga. Känslan när jag vill framåt och att något ska hända. Drivet och lusten är tillbaka igen och rastlösheten känns. Det är så himla skönt men samtidigt lite läskigt för nu gäller det verkligen att hålla i i tid och otid.

Spring i benen.

Mina springiga ben ska får åka med mig in till stan idag på ett super spännande möte och så får det bli en fika någonstans. Men först en morgonpromis innan det blir möte, fika och fönstershopping för mig.Växthusfunderingar.

Jag har många funderingar kring vårt växthus – ska det planteras där inne eller ska de bli ett exotiskt rum. Vad passar oss bäst? Vad vill vi ha? Hur ska det se ut? Vet inte hur många sidor som jag surfat in på för att hitta känslan. Tänkte ta tag i det i veckan på allvar för nu behöver vi ha en plan känns det som. Kanske hittar jag något bra i stan idag. Kan ju bara hoppas på det i alla fall. Om ni har några spännande idee´r skicka gärna över tankar och bilder till mig, så kanske det lossnar lite i min skalle.

Ska bara skicka iväg några mail innan jag drar igång måndag igen.
Ha en fin dag.
Puss.

One thought on “Spring i benen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: