Syskonkärlek och översvämning.

Hej.

Igår blev kvällen och eftermiddagen så mycket lugnare än vad som var planerat. Tildas lärare var sjuk så det blev inget utvecklingssamtal och Marcel var fortfarande öm i ryggen efter sin naprapatbehandling dagen innan. Så det blev inget möte och ingen sen hockeymatch i Södertälje för mig. Konstigt nog när sånt här händer är det ganska skönt, för plötsligt så hinns det med en massa saker som sällan hinns med i vår cirkus pressade schema. Jag lagade middag till barnen som en gammal husmor från grunden och mina yngsta hamnade i badet tillsammans. 

Syskonkärlek och översvämning.

I rättan tid, visst finns det något som heter så? Hur som helst så kom jag in i badrummet i rättan tid för mina troll hade satt i gång bubblet i badkaret med bubbellimpa från LUSH i karet och då blir det bubblor. Tro mig badkaret svärmade över och hela golvet i vårt ganska stora badrum var ett bubbelhav.
Hmmmmm…..de hade roligt trots allt. Plus att de faktiskt städade ordning efter sig…kanske bara för att jag hade en drömtårta klar samtidigt. Mutor funkar oftast och en som alltid går hem hos oss är drömtårta med massvis med smörkräm.

Dags att ta min fredag framåt.
Hörs och ses.

  

One thought on “Syskonkärlek och översvämning.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: