Smidigare än smidigast – MatHem.

Hej igen.

Att jag eller vi kanske man säger brukar handla på MatHem.se är inget nytt. Igår hann jag sitta i lugn och ro och klicka i varor efter en del nya recept som jag hittade och tyckte verkade goda. Fördelen med MatHem är att det är så smidigt. Jag kan sitta hemma och klicka i vad vi behöver utan att behöva stressa iväg och glömma hälften vilket är vanligt om jag åker iväg utan inköpslista. På MatHem.se kan jag gå igenom listan flera gånger om och till och med både ta bort och lägga till varor innan ordern är packad. MatHem – Sveriges största matbutik på nätet. #mathem @ mathem


Smidigare än smidigast – MatHem.

Det var sagt att de skulle komma med leveransen vid 19:45 och klockan 19:40 parkerade lastbilen utanför hos mig. Många gånger när man beställer hemkörning hålls inte varken tiden eller dagen. Det har aldrig hänt med MatHem.se vilket är så skönt. Här väljer man själv dag och tid leveransen ska anlända hemma hos mig. Tänker att, vad skönt det är att slippa köa och kånka hem en massa varor. MatHem.se är en matbutik på nätet med över 10.000 varor och ett stort ekologiskt sortiment. Här brukar vi hitta det mesta som vi gillar och behöver. Sånt gillar jag.

Nu har vi fyllda kylar och frysar igen. Skönt att veta att jag inte behöver åka och handla något mera än lördagsgodis.
Kram Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: