I got a feeling.

Tja Tja.

En alldeles underbar fredag för min del. Framåt eftermiddagen satte jag igång att sätta bulldeg. Det gäller ju verkligen att passa på när det finns tid. Medan degen jästen blev det både kolakakor och bärmuffins.
  
I got a feeling.

Ja jag fick verkligen feeling och öppnade Kamilla bagarstuga. När tiden finns är det så roligt att baka och laga mat. Idag var en sådan dag när tiden fanns. Men nu måste jag erkänna en stor sak för mig. Jag har inte smakat en enda liten kaka eller bulle. Igår började jag min kickstart med C9 från Forever Living och då äter jag inget sånt på 9 dagar. Hittills har det gått bättre än jag förväntade mig. Klapp Klapp till mig.

Kamilla bagarstuga.

Idag bakades det både kanel och vaniljbullar, kolakakor och bärmuffins. Muffinsarna fick en extra touch med fina formarna som jag fick från Meandi Höstminglet i helgen. Tänk att en färgglad form kan göra bakverken lite extra fina. Hoppas att de smakar lika bra som de ser ut.

Så den som känner sig fikasugen är välkommen på fika.

Puss.

One thought on “I got a feeling.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: