Höstmingel Del 4.

Tja Tja.

För sista gången tänker jag berätta för er om Höstminglet på Plaza i Västerås som bara var bäst.

 Höstmingel Del 4.

På kvällen var det dags att svida om till nyinköpta klänningen och i samlad trupp bege oss till Strike där vi åt en trerätters middag tillsammans. Jag gillade Strikes toastskagen lite extra, den var nästan en tiopoängare för mig. Till huvudrätt åt jag torskrygg och som dessert en citron paj garnerad med röda vinbär. Att inte jag tänkt tidigare på hur vackert det är att använda vinbär till garnering tidigare. Tack för tipset Strike. 

Strike hade vi det trevligt tillsammans fast tro det eller ej – på denna middag var det helt okej med telefoner och kameror på bordet. Vet ni alla lärare som plockar bort dem hela tiden. Vi alla bloggare både hann och pratade hur mycket som helst. Ingen fastnade i några spel eller dyligt. Telefonerna användes som ett verktyg för att föreviga, minnas och ta in nya kunskaper och erfarenheter.


Bloggarnas Kamp.

När alla var mätta och belåtna gick vi vidare till Strike Bowling och Bar där Bloggarnas Kamp gick av stapeln. Kampen innehöll biltävling, straffläggning, pistolskytte och avslutades med en bowlingtävling. Bilkörningen och skyttet gick åt pipsvängen för mig. Jag är en trafikfara i bilspel, tur att jag kör försiktigt i verkligheten. Skyttet funkar inte heller för mig, jag kan inte blunda med ett öga och då är det totalt kört. Däremot gick det mycket bättre på både straffläggningen och bowlingen.

Bild lånad av kvällen fotograf Johannes Larsson.

Kvällen avslutades i baren.

Några få av oss gav oss till slut upp i Pianobaren på Plaza. Jag var riktigt trött när vi väl hamnade där efter en lång och händelserik dag. Morgonen därpå åt vi alla som sov kvar på hotellet frukost tillsammans innan det var dags att börja köra hemåt igen.

Stort Tack till Linda och Linda som gjorde min dag så fantastisk. Deras professionalism och sätt att hålla i eventet var bara bäst. Bra uppstyrt och härliga tjejer. Tack LM event för att jag fick komma. 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: