Höstmingel Del 3.

Godmorgon.

Äntligen fredag och solen skiner, kan det bli en bättre start på helgen? Vad har ni för er i helgen? För min del blir det som vanligt en massa hockey och gympa. Hoppas såklart också på några timmar i trädgården. Min bästa medicin alla gånger.

Höstmingel Del 3.

Efter företagsminglet fick vi några minuter på våra fina rum på Plaza men jag och en annan VIP – bloggare sprang ut på stan då jag glömde strumpbyxor och hon åkte ifrån sitt smink. Nästa grej blev att vi alla fick komma upp på SPA avdelningenHarmony Plaza SPA har en magisk utsikt över hela staden, bara den är värt ett besök. Där blev det ännu mera bubbel, alkoläsk och smått och gott. Iklädda vita fina morgonrockar myste vi tillsammans och fick med oss helt fantastiska goodiebags. På SPA:et fick vi alla både massage och bubbelbad. Tur att jag inte är höjdrädd för min massage hölls ute på en smal balkong på 25:e våningen på hotellet. Gör om det om ni vågar!!!

Bilden är lånad av Pakart Photography som var vår fotograf under dagen.

Jag vann igen…

Det var verkligen min turdag i lördag för jag vann även 1 timme PT träning med Maria på Happy Training by MKA. Maria använder sig mycket av 3D-träning vilket verkar riktigt bra och spännande. Så nu måste jag bara planera in för mitt nästa besök i Västerås. En bra vinst till mig som precis börjat mitt nya liv som innehåller både frisk träning och ett hälsosammare liv. Nu ni är jag verkligen på G.


All kärlek till er alla.

Puss och Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: