Skön PW med nya hörlurarna.

Tja Tja.

Så skön PW idag i strålande solsken. Tur i oturen får jag väl säga när jag inte hittade mina springlurar som jag kallar mina rosa (hittade dem i bilen när jag kom tillbaka). För då passade det ju ypperligt bra att testa mina nya fina i turkost som jag fått av Audiofly. Tänkte provat dem först när jag skulle ge mig ut på en kvälls PW i mörkret för att ”Clublife Paradise” lurar lyser i mörkret. Hur bra är inte det när mörkret kommer tidigare och tidigare på kvällarna nu. Men men jag kan bara säga att de funkade minst lika bra i strålande solsken. Skönt också att de har olika storlekar på ear tipsen som man stoppar i sina små öron.


Skön PW med nya hörlurarna.

Tänk att man kan bli så lycklig av att bara gå sjöng Staffan Hellstrand i mina öron. Ja tänk, att det är så avkopplande och skönt att bara gå. Idag kände jag mig verkligen på G och kände mig så taggad.
Det måste ju bara betyda att JAG är på G på riktigt nu.

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: