Höstmingel Del 2.

Hej igen.

För er som har tröttnat säger jag bara att det kommer komma fyra inlägg om Höstminglet på Plaza i Västerås med LM event. Jag måste ju ännu en gång få berätta om allt vi VIP – bloggare fick ta del av och allt roligt.

Ballongtävlingen.

Efter förmiddagens mingel och föreläsningar blev det dags för en ballongtävling. Alla ballongerna innehöll en lapp där fyra lappar var vinst. Högsta vinsten var en tandblekning på plats av Dentalisten med Brilliant Smile.
Jag vann…kan fortfarande inte fatta att jag vann två så fina vinster i lördags (berättar mera om min andra vinst i senare inlägg).

Bilden är lånad av Pakart Photography som var vår fotograf under halva dagen.

Så här super glad och överraskad blev jag över min fina tandblekningsvinst.

Bilden är lånad av Pakart Photography som var vår fotograf under halva dagen.

 Höstmingel Del 2.

Efter ballongleken öppnades dörrarna för företagsminglet och ännu mera alkoholfrittbubbel, Chapehill för alla utom mig. Jag däremot hamnade i samband med min vinst hos Dentalisten eller fina Madeleine, som dessutom var så lik min vän Anna för att bleka mina tänder.  Mitt i lokalen fick jag sitta med både glasögon och hela munnen uttöjd men ska man bli fin så får man lida pin sägs det ju. Först var det lite pinsamt men efter en stund hade jag det riktigt bra. Från min plats hade jag nämligen full koll på vad som hände i lokalen. Jag kunde också spana in de flesta företagen från min plats. Roligast av allt var att min blekning gav bra resultat. Tänder blev 4 färgnyanser ljusare och det är riktigt bra. Jag blev bara så himla glad och nöjd. Tack till Dentalisten  och Brilliant Smile för mina fina tänder. Extra roligt att goodiebagsen innehöll produkter från Brilliant Smile så jag kan hålla mina tänder fräschare längre.

Smart in the dark.

Jag är en mössatjej och alltid varit tror jag. Därför blev jag lite extra intresserad av Smart in the dark och deras reflexmössor och produkter. Reflexer är svårt när man kommer till vuxna. Till barn kan man hitta både roliga, fina och passande reflexer. Kommer man till vuxna blir det ofta reflexvästar eller de hårda banden som snurrar ihop sig när man smäller dem mot kroppen. Dessa alternativ känns ju sådär snygga. Vill man ta en promis på kvällen och fortfarande se ganska fin klädd ut kanske inte alternativet är att dra på sig en reflexväst alla gånger. Smart in the dark har tagit fram både super snygga mössor, handled reflexer, skärp bland annat som fäst på de vanliga kläder och man är säker i mörkret. Reflexer går att byta till olika plagg eftersom de är som associarer. Provade deras vita mössa men har lite svårt att bestämma mig så nu har jag planerat in ett besök på Åhlens City där produkterna finns när jag är i stan på måndag. Vill ju klämma och känna lite extra.

Tjingeling – Dags för ännu ett telefonmöte.
Kramis.

2 thoughts on “Höstmingel Del 2.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: