Höstmingel Del 1.

Hej på er alla.

Som många eller i alla fall de flesta av er redan känner till så blev jag i bjuden av LM event att vara en av tio VIP – bloggare på deras Höstmingel på Plaza i Västerås i lördags. Nu tänkte jag en gång för alla berätta vad vi fick ta del av under denna fantastiska dag.

Höstmingel Del 1.

I lördags morse tog jag bilen och körde mot Västerås. Skönt att jag bor relativt nära och resan bara tog lite över en timma och tjugo minuter. Redan utanför hotellet möte jag upp tre andra VIP – bloggare vilket var skönt för då släppte pirret redan innan vi kom in på Plaza. I välkomstpresent fick vi fina pärlarmband från Gladabarn Josefine i en söt smyckespåse. Vilka jag redan använt flera gånger…jag gillar armgodisar lite extra mycket.

Förmiddagen bestod av mingel med tilltugg från MatHem, alkohollfri bubbel från Henkell & Co, och Postkaka. Jag träffade flera nya bloggvänner och spännande personer. Vi fick även smaka på många nya produkter vilket var roligt när jag annars många gånger är en fegis när det gäller att våga prova på nya smaker. Justegg bjöd på puddingar i olika smaker som innehöll 14 gram protein från äggvita och både var fettfri, sockerfri, mjölkfri och gluten fria. Jag tänker att de skulle passa perfekt för mina träningstokiga barn mellan alla deras träningspass. Att Naked Juice Bar var där och bjöd på juice gjorde ju inte dagen sämre då jag redan är ett riktigt fan av deras smoothies, Coco Sunshine är min favorit.

Därefter följde fyra inspirerande föreläsningar inom ramen för hälsa och livstil. Tror att vi alla som var där och lyssnade fick med oss flera kloka ord och råd på vägen.

Cecilia Kärvegård: Coach, föreläsare & skribent – Att vända negativt till något positivt.
Ulrika Gabriel: Coach och hälsoinspiratör –  Hitta balans i livet.
Maria Karlbom Andersson: PT- 3D träning och bra enkel mat.
Ann-Sofie Hermansson: Entreprenör & säljkonsult- Vägen fram är inte rak.Fortsättning följer….


Hoppla Hoppla dags att snöra på mig springskorna – Dagens PW väntar redan på mig.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: