Utflykt med Tilda och hennes klass.

Hej.

Idag har jag och två mammor till varit med klass 4a på utflykt till en bondgård. Det var supermysigt men samtidigt en riktig pärs. Klassen är hur fin som helst men visst var det livat värre både här och där kan jag säga. Så min skalle är helt urblåst av alla intryck och allt babblande av eleverna.

 Utflykt med Tilda och hennes klass.

Vi fick ta del av kretslopp, potatis, fåren och dess ull, grisar, kalvar och hästarna. Bäst av allt tror jag att de flesta eleverna kommer säga var bullen och grisarna. Den långa resan dit och alla byten mellan tåg och bussar tog alldeles för lång tid och tröttade ut klassen. Barn gillar att uppleva och testa på, det är så vi människor oftast lär oss bäst. Här blev det ganska mycket information och alla skulle lyssna på och som matades ut av den person som höll i stationen.

Tack till alla fina elever i klass 4a för idag. Ni är så fantastiska alla 27.
Kram Kram.

2 thoughts on “Utflykt med Tilda och hennes klass.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: