Funderar på vilken dag jag ska börja.

Hej Hej igen.

Det har verkligen varit en seg måndag för min del. Mycket säkert för att jag har något förkylning i kroppen men säkert också för att min helg var allt annat än lugn. Förutom morgonmötet så har det blivit många timmars jobb med datorn i knäet. Så därför var promis för att hämta hem Tilda från sin kompis så skön.


Funderar på vilken dag jag ska börja.

Jag ska nämligen göra en kickstartresa mot ett smalare, hälsosammare jag med C9 från Forever Living. Nu när jag verkligen kommit igång med min träning på mina villkor så behöver jag verkligen kicka igång mig även mot ett hälsosammare jag. Självklart innebär det inte att jag kommer att sluta fika, äta smågodis och dricka vin men…jag ska försöka att inte göra det precis varje dag utan mumsa kanske 2 dagar i veckan eller 3. Tanken var att kicka igång redan imorgon eller på onsdag men nu är starten framflyttad till torsdag. Jag ska nämligen följa med Tilda och hennes klass på utflykt på onsdag med matsäck. Det känns som det inte funkar att bara ta en shot den lunchen.

Snacka om coola ben.

Den här lilla rackaren mötte jag när jag var ute och gick. Snacka om coola ben. Blue metallic, det är verkligen inte alla levande varelser som har så här coola ben.

Tjing Tjing.

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: