Alla föräldrar önskar sig Glada Barn.

Hej på er.

Har ni också tänkt på vad enkelt det är att vara förälder när man har glada barn? Med glada barn blir livet enklare. För visst finns det nästan inget värre än att ha surskallar till barn. När barnen gnäller, inte gör det vi tycker är lämpligt eller bara beter sig illa ger barnen oss föräldrar genast magont. Lika så när barnen är ledsna för något som hänt och sårat dem ger föräldrarna både huvuvdbry och magont.
Vad är det alla föräldrar önskar sig? Glada barn såklart. Glada, friska och lyckliga barn.

 Nya armgodisar.

Dessa fina armgodisar fick vi VIP-bloggare på helgens event av GladaBarnJosefine i mingrelpresent.  Josefine började pärla armband med sitt budskap Glada Barn och skänkte en del utav vinsten till Stiftelsen Min Stora Dag. Varje gång någon köper armband med budskapet Glada Barn skänker GladaBarnJosefine 10kr till  Stiftelsen Min Stora Dag. Tack för mina nya fina armgodisar.
Tillsammans kan vi göra sjuka barn glada! Vilken vacker tanke av Josefine.

Må så gott.

                                                                           Kramis. 
 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: