Alla lever så perfekta liv – Jag levde ett så perfekt liv i helgen.

Hej.

Men jisses så fint det lät eller hur? Vet ni vad det var precis så lyxigt som det lät. Jag och och några andra exklusivt utvalda bloggare var VIP-inbjudna av LM event på Höstmingel på First Hotell Plaza i Västerås där vi blev väl omhändertagna och bortskämda. Hela dagen och kvällen vara bara så himla bäst med mingel, föreläsningar, tävlingar, spa, middag, bloggkamp, hotellfrukost och allt annat. Jag träffade också många nya trevliga bekantskaper från vårt avlånga land. Goodiebagsen gick inte av för hackor kan jag lova. Vilken julafton det var när jag kom hem och gick igenom dem alla. Säger bara Wao och Tack!

VIP- bloggare på Plaza i Västerås.

Tack till Linda och Linda på LM event för att jag fick vara med på denna tillställning, den kommer jag leva länge på kan jag lova.

Först ut var det mingel innan föreläsningarna drog igång. Vi fick smaka på flera nya produkter både supersmarriga och de som föll lite mindre i smaken, precis som det alltid är det jag gillar gillar inte grannen. Ni som känner mig vet att jag är ett fikamonster så LM tårtan var självklart min favorit.

Spännande med äggvita som smakade kakao. Dessutom nyttig när suget sätter in istället för den obligatoriska chokladbiten i mitt fall. 

 Föreläsningar inom Hälsa och Livstil.

Cecilia Kärvegård: Coach & skribent – Att vända negativt till något positivt.
Ulrika Gabriel: Coach och hälsoinspiratör –  Hitta balans i livet.
Maria Karlbom Andersson: PT- 3D träning och bra enkel mat.
Ann-Sofie Hermansson: Entreprenör & säljkonsult- Vägen fram är inte rak.


Första pris i ballongleken.

Så här i efterhand ångrar jag att jag inte lämnade in några rader lotto eller en V75 på hästarna för i lördags var det min tur dag. Jag vann första pris i ballongleken där priset var en tandblekning med Brilliant Smile av Dentalisten Madeleine. På tal om något helt annat så var Madeleine min tandblekare så otroligt lik en av mina vänner vilket jag bara var tvungen att visa för Madeleine som även hon såg likheterna. Min vän Anna här har du din dubbelgångare.

Så här satt jag i nästan 1 timma med både blekningen och allt annat fix innan och efter. Första tanken som kom över mig var – ska jag sitta här mitt ute på golvet när alla minglar omkring. Lite pinsamt men när väl glasögonen kom på så kändes det helt okej. ”Nya fina tänder säger inte jag nej till”.
Dessutom så fick vi alla VIP – bloggare med oss en påse med produkter ifrån Brilliant Smile. Helt perfekt till mig och mina nya tänder så de håller sig finare lite längre. Tackar och bockar för min fina vinst.

Missade lite av minglet.

Missade och missade jag satt ju liksom fast och stilla på min stol medan de övriga gästerna minglade runt. Men jag både såg och hörde mer än de flesta kan jag tro. På företagsminglet fanns möjlighet till att göra spraytanning vilket några tjejer gjorde. Naked Juice Bar bjöd på sina goda juicer – jag har ju en favorit som jag oftast köper från dem när jag springer förbi dem – Coco Sunshine, den är bara godast. Me and I visade upp sin kollektion. Tilda hade flera plagg från dem när hon var yngre. Me and I har glada, roliga, mjuka lekvänliga plagg till aktiva barn. Jag blev helt kär i Smart in the dark. De gör reflexer till snygga accessoarer samt mössor. Jag har redan varit inne på deras butik och kikat men jag måste bestämma mig för svart eller vit mössa. Det lutar mest åt den svarta när jag tänker köpa handledsreflexerna i svart med hjortron så blir nog lika färg snyggast.

Spa och mera bubbel.

Varmt välkomnanden på rummet är alltid trevligt. Rummet var perfekt med vacker utsikt över en innergård med små radhus, park och utegym.


Uppe i SPA delen blev det mera mingel, vinster, goodiebags, massage ute på balkongen och bad.

Vinst igen….PT timme och kostrådgivning med Happy Training by MKA. Maria PT säger så klokt ”En aktiv livsstil och en hållbar hälsa med en stor portion sunt förnuft är det jag strävar efter” precis så vill jag också tänka. Nu ska jag bara planera in min nästa Västerås resa när det ska tränas så svetten lakar.

Middag och Bloggarnas Kamp. 

Middagen intogs på Strike. Förrätten var bara bäst Strike´s egen toast skagen – den var riktigt mumma.

Bloggkampen.

Kampen innehöll bilkörning i simulatorer vilket gick åt skogen för mig. Jag kan inte hålla mig på banan utan hamnar lite överallt. Bäst för mig blev 6 av 8. Bättre än sist vilket jag blev de två första racen.

Straffläggningen gick bra för mig. Undra om jag skulle satt alla straffarna om jag haft gympaskor på fötterna istället för höga stövletter?   Pistolskyttet var inte min gren. Eftersom jag är precis som min far och inte kan blunda med ett öga sköt jag inte så många. Vet inte om det var till någon fördel men i verkliga livet kanske man kan se att någon mördare med pistol blir jag nog aldrig. Det skulle nog både ta för lång tid och vara alldeles för dyrt då jag skulle bränna mer än vartannat skott. Bowlingen gick mycket bättre och är något som jag gillar. Jag gjorde till och med en strike!!!

 
 Lilla julafton med alla fina Goodiebags.

Jisses vilka fina saker vi fått. Vi kände oss alla bortskämda och utvalda. Tack till alla som bidragit till att eventet blev så bäst. Kommer visa er i en rad olika inlägg alla de fina produkter som vi fått som VIP – bloggare senare.

Alla lever så perfekta liv. Ja mina vänner i helgen levde jag ett perfekt liv. Väl hemma åkte jag vidare på lunch med två av mina fina barn för att sedan hämta hem den tredje juvelen i skaran. 
När maken kom hem från några dagars jobb fick jag en  ny fin parfym – bara för att.

Alla lever så perfekta liv – Jag levde ett så perfekt liv i helgen.
Stor kram till alla som var med och bidrog till att allt blev så bäst.
Kram Kram.


Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: