Maybe I dream to big…

Hej och Halloj.

Från att först planerat att jag var tvungen att gå ut och plantera ner gårdagens nyinköpta växter till ”Torparrabatten” (kallar den så för jag slitit som en stackars torpare för att få till en jordplätt). Till att förbereda för att mura in sten runt och bygga en sten gång in i rabatten blev det många fler timmar än planerat. Så dagens PW Jogg fick stryka på foten för Torparrabatten men det gör nog inget för det blev nog motion eller mera ett fys pass kanske.

Maybe I dream to big…

Kanske drömmer jag för stora drömmar men jag är så tacksam för att jag fortfarande drömmer och försöker göra något åt mina drömmar. Vår trädgård och baksida ska bli det som vi drömt och planerat för inom sinom tid. Allt kommer inte över en dag inte för här är det rent jädra slit och många svettiga timmar innan vi är där med vår dröm baksida.

Jag är så himla glad och nöjd över vad jag åstadkom i förmiddags med Torparrabatten.

Snart dags att åka med Marcel på klubbjakt. Ena matchklubban är paj och han måste ha en ny tills imorgon.
Ha det gott.
Kramis.

2 thoughts on “Maybe I dream to big…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d