Klubbjakten gick inget vidare.

Hej.

Jag har gömt mig i mitt hörn med gott kaffe och mina chokladbitar för att samla kraft eller tanka energi kanske det heter. Min TO DO lista idag har alldeles för många punkter kvar innan jag får krama kudden igen. Hur tänkte jag här liksom? Skulle behövt mina vattenkannor för att mäta min energibalans bättre än vad jag gjort idag. Men men jag fixar det nog med kaffe och choklad…

Klubbjakten gick inget vidare.

Det blev ingen ny klubba idag. Sonen är alldeles för kräsen och måste ha både speciellt märke, längd och vinkel vilket inte fanns så vi fick åka hem tomhänta.  För Marcel finns inget annat märke när det handlar om hockey än Bauer. Fast jag erbjöd mig att åka till Stockholms största hockeybutik så hann inte Marre med det för han skulle minsann vidare till kompisarna. Hockeyledig dag betyder hänga hela dagen med gänget för Lillprins.

Puss Puss.

2 thoughts on “Klubbjakten gick inget vidare.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d