Tilda´s Lisa har äntligen kommit.

Hej.

Idag kom äntligen Tildas Lisa. Lisa är en MissMiniMe docka. Lisa liknar Tilda både i håret och ansiktet skillnaden är att Tilda är grönögd och Lisa har ljusbruna ögon. Tilda har suktat länge efter en MissMiniMe så när vi äntligen gav med oss hade hon redan bestänt sig för vilken av dockorna som var mest lik henne själv. Jag som själv var och är kanske man säger ett dockbarn hoppas att Tilda ska tycka om att pyssla med Lisa. MissMiniMe®-dockorna reflekterar hälsosamma barn, har ett lång och fint hår som är roligt att frisera gång på gång. Kläderna är också designade för att passa barn i åldern 3–11 år.

MissMiniMe® designar och tillverkar kvalitetsdockor med tillhörande kläder och tillbehör. Som det framgår av namnet MissMiniMe® är det här ett koncept där de flesta kan hitta en docka som liknar sig själv i hår, hud och ögonfärg. Dockorna kan kläs upp med kläder från en stor kollektion där delar av kollektionen också har storlekar som passar flickan. Mix and Match!

Tilda fastnade för dockorna efter att hon följt några youtube tjejer som har påvisat och introducerat dockorna för sina följare. Tydligen har har Tildas Lisa lät för att svimma (hon ramlar ofta baklänges när hon stått stilla en stund).


Nu måste jag ut och åka igen. Ikväll blir det chokladbollar från Tilda och Lisa som bakat.

Kramis.

 

3 thoughts on “Tilda´s Lisa har äntligen kommit.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: