Då vaknar häxan surtant i mig….

Tja Tja.

Idag har jag varit så sjukt trött. Inte förrän jag kunde sova en timma efter lunch blev det människa av mig igen. Förstår inte hur jag kunde tacka ja till att träffa min läkare redan klockan 8 på morgonen när jag vet vilken trött mössa jag är. Det gjorde ju inte dagen bättre att jag sovit sov skit dåligt i natt, det går inte ens komma upp i en full hand med timmar tror det kanske blev tre allt som allt i natt. Buuu för mig jag vet. Därför tokslockande jag på en gång när jag gick och vilade. Tur för mig det för nu är jag tillbaka igen.

Plantagen i Slagsta.

Åkte mot Plantagen i Slagsta idag för att de skulle ha 30% på alla perenner. Jag är på jakt efter växter till vårt nya land vid växthuset så det passade ju perfekt. Vid kassan tyckte jag det blev dyrt och frågade väl fel…när jag frågade vilka växter det var 30% på och kassörskan svarade och kikade på kvittot. Ju mera jag tänkte på summan ju mera bestämd blev jag på att det måste blivit något fel.

Mycket riktigt så hade kassörskan inte dragit 30% på perennerna jag köpte och det var bara perenner jag köpte med mig hem. När sånt här händer vaknar häxan surtant i mig, så jag ringde självklart tillbaka till Plantagen som bad om ursäkt och skulle fixa till det om jag bara kom in med kvittot. Vem orkar det? Få se om det finns tid över imorgon eller kanske på söndag, inom en vecka var jag tvungen att komma. Sådana här saker kan göra mig helt galen…Vad går ni igång på?

Må så gott.
Puss och Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: