Galet fina nya naglar.

Hej Hej.

Idag är det full fart rakt igenom. Först en massa telefonmöten om både dit och dat men helt okej.
Sedan bar det iväg till MalinBeautilicious för att fixa nya naglar.

Galet fina nya naglar. 

När jag eller man tittar på naglar på nätet nu så är det metallic naglar som gäller.  De flesta som gillar naglar har eller gör metallic nu förtiden. Jag har tyckt att det känts lite oljigt och kanske lite bilnördigt men jädra vad fel jag hade. Min nagelteknolog Malin övertalade mig om att gå på metallic i vinröda färgen som jag valt. Galet snygga blev naglarna. Har inte hunnit fota någon toppen bild ännu men den kommer snart kan jag lova.


Outfiten inför lördag har kommit.

Jag har bara hunnit öppna paketen och kika lite på klänningen från Vila som jag tänkt ha på kvällen på Höstminglet i Västerås på lördag. Klänningen ser lika fin ut som när jag klickade hem den. Prova får jag göra ikväll för snart måste jag rusa iväg igen.

Dagens tips.

För alla er som är intresserade av hälsa och livstil så håller LM event i Höstmingel på Plaza i Västerås på lördag. Jag har blivit utvald som en av de tio VIP- bloggarna och är så sjukt taggad. Föreläsarna verkar vara mitt i prick vad som intresserar mig just nu. Så mitt tips för dagen blir Höstminglet på Plaza.4 thoughts on “Galet fina nya naglar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: