Parkbänkslunch i solen.

Hej och Halloj!!!

Mitt möte idag gick så himla bäst. Fasiken vad bäst det kommer att bli – nu är jag verkligen på G.

Parkbänkslunch i solen.

Huddinge centrum saknar bra och mysiga cafe och lunchställen. Men de har Delikatessboden som bara är så mysigt och bäst. Där kan man köpa ostar, spännande skinkor och en massa andra delikatesser. På Delikatessboden kan man ta en fika och äta lunch i deras lilla serveringshörna.

Idag köpte jag med mig en smörgås och kaffe och satte mig på en parkbänk utanför där mötet ägde runt.

Jag vann.

Jag vann tydligen en massa spännande tulpanlökar från tidningen Trädgård. Hade helt glömt bort den tävlingen så jag blev så glatt överraskad när det låg ett paket i brevlådan idag. Det kommer bli så fint i nya rabatten vid växthuset med alla nya växter och lökar.

Puss.

6 thoughts on “Parkbänkslunch i solen.

Add yours

  1. Grattis till vinsten! 🙂
    Håller helt med om att delikatessboden är urmysig. Så du bor också här i krokarna. Eller kanske bara jobbar i Huddinge.
    Härligt med lyckat möte.
    Ha en fortsatt trevlig Onsdag! 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: