Kräftkalas.

Goodmorning.

Idag var det en super seg jag som klev ur sängen. Som tur är finns det oftast en räddare i kaffe. Snacka om att kaffe är beroende framkallande. Men det gör mig ingen ting för utan mitt kaffe skulle inte jag vara människa.

Kräftkalas med R.

Varför inte äta kräftor en sen måndagskväll?  Det är väl det som kallas det lilla extra i vardagen. Vardagslyx med kräftor, aioli, bröd och goda ostar. Mums filibaba.


Frisyrtips från youtube.

Säga vad man säga vill om youtube men det finns nog inget ställe där man inte kan få så mycket bra och dåliga tips. Hittade frisyrtips igår kväll som jag var tvungen att testa direkt på Tilda. Inte så illa för att vara första försöket.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F5min.crafts%2Fvideos%2F748483925294195%2F&show_text=0&width=400

Mitt försök blev inte helt tokigt för att vara första försöket.

  

Dags att snöra på mig mina springskor och gå ut på dagens PW i solen.

  

One thought on “Kräftkalas.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: