Shoppat till Höstminglet på Plaza.

Hej på er.

Mitt lilla kvällsnöje samtidigt som jag kikade på favoritserien ”Hart of Dixie” var att shoppa något fint att ha på mig till helgen när jag ska på Höstmingel.  Tänk att lilla jag blivit VIP – bloggare på LM´s event på Plaza i Västerås nu på lördag. Det ska bli så sjukt roligt att få vara med om och träffa de andra nio tjejerna som också fått bli VIP- bloggare.

Nyshoppat till VIP- dagen.

Visst är klänningen från Vila både söt och väldigt fin. Valde grå för att svarta klänningar finns det redan ett par stycken hemma i min garderob och vinröd känns  som en lite svårare färg för mig. Öronhängerna kommer ifrån Lily and Rose. Jag har varit sugen på något smycke ifrån dem länge. Så idag slog jag till på dessa bling bling hängen.

Puss puss.

2 thoughts on “Shoppat till Höstminglet på Plaza.

Add yours

  1. Så snygg du kommer bli, super läcker klänning och vad kul med event 🙂 Håller med dig om att Hart of Dixie är en favoritserie 🙂

Kommentera

Up ↑

%d