Man blir så stark som man måste.

Hej.

Tungt var det och ännu tyngre kommer det bli att bära alla jordsäckarna runt huset, upp på berget och bort till växthuset. Jisses, då kommer jag gå omkring med träningsvärk även imorgon. Idag värker både armarna och benen efter gårdagens grävningsjobb på vid västhuset. Några säger att träningsvärk är en skön känsla men jag vet inte vad de tänker som säger så. För det är fasiken inte alls skönt.

Man blir så stark som man måste. 

Jag klarade köra runt inne på Bauhaus med detta jordlasset utan att krocka ner några saker. Det var inte det lättaste för vagnen svängde inte alls åt de håll som jag ville. Gissa om det var skönt när jag kom ut till bilen och kunde lasta in säckarna. I fix it!!!

Hörs och ses.
Kramis.  

2 thoughts on “Man blir så stark som man måste.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d