Efter regn kommer solsken.

Hej igen.

Efter regn kommer solsken sägs det ju eller hur. Citatet kan tolkas lite hur man vill. Jag tror på att nu väntar solen och lyckan. När regnet gett med sig och solen återigen kikade fram tog jag Tilda med mig ut på en promenad. Vi gick längs stigar som var nyduschade av regnskuren som nyss föll. Dropparna låg fortfarande kvar på löven och gräset var vått. Solen sken igenom alla buskar och träd och gav ett fantastiskt sken.


Efter regn kommer solsken.

Sören Kirkegaard skrev ”det är den som vågar gå vilse som finner de nya vägarna”. Att våga gå sin väg i livet är svårt, ofta krockar de vägarna med allt runt omkring i livet. Viljan, drömmarna och målen är det vi ska gå emot när vi vågar. Drömmar kan bli verklighet. Mina erfarenheter har gjort mig otroligt nyfiken på livet, världen och allt, jag gillar att utmana mig själv för att se vart jag hamnar. Efter regn kommer solsken.

Puss.

3 thoughts on “Efter regn kommer solsken.

Add yours

  1. Åh vad fin du va i håret. Gillar lockigt, vågigt mer än rakt. Toppenfint.
    Och snygga stövlar. Jag är i stort behov av nya gummistövlar.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: