Bomövningar ala mig.

Hej.

Tänkte kika in och säga Godnatt innan jag kryper ner med ”Hart of Dixie” på dumburken. Jag erkänner att jag blivit ett riktigt seriefans.

Bomövningar ala mig.

Idag tränade bara Marcel en timma och ingen fys så Tilda och jag blev kvar i Visättra under tiden.  Innan de klev på isen var vi ute i det underbara vädret. Tilda sprang 60 meter och klurade på stavhopp medan jag lekte bom runt sandlådan. Suget efter gympa finns fortfarande kvar i mig och nu kanske ännu mera efter OS och Oskarströms tävlingen förra helgen.


Fönsterplats på dagens träning.

Det är verkligen inte varje dag eller gång jag får fönsterplats i cafet när Marcel tränar. De platserna brukar vara mest poppis men idag hade jag tur. ´Väl hemma blev det tacofredag precis som sig bör på fredagar.

Natti Natti.
Puss& Kram.

2 thoughts on “Bomövningar ala mig.

Add yours

  1. Så mysig dag du haft 🙂
    Svar: Åh, tusen tack! Vad snäll du är 🙂 Vann jag? Det märkte jag nu, hehe 🙂 Tack! Det ska säkert bli kul. Ha en fin lördag 🙂 Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: