Just around the corner…

Godmorgon.

Hur mår ni? Hos mig skiner solen och det är varmt och skönt ute. Jag är nyss hemkommen från en superskön PW. Den var så välbehövlig. Jag behövde verkligen gå av mig och rensa skallen från alla negativa tankar som bubblat i veckan.

Just around the corner…

Vilken otroligt vacker PW jag fick just around the corner här hemma vid. Att bara ge mig själv tiden att stanna upp och titta, se allt som bara visas mitt framför ögonen är lyx.

Måste fråga grannen…
Jag ljuger inte om grannens sjuka döda syren buske i vår gemensamma häck men syren står på hans sida varit död i 3år. Minst varannan dag retar jag mig på den för det sticker upp en grå risbuske mitt i allt grönt och fint. Wille var framme med sågen i somras och skulle sågat ner den men jag bromsade honom eftersom den trots allt är grannens. Nu eller idag måste vi prata med vår granne så den får komma bort. Jag eller vi kan mer än gärna både såga och ta hand om riset bara den fula kommer bort NU…
Håller alla mina tummar och tår för rättvisan idag.
Rätt ska vara rätt så jag jag alltid tyckt. Idag håller jag alla tummar och tår jag kan för att rättvisan ska segra. Man får helt enkelt inte bete sig hur som helst. Stor Kram till min fina vän.
Puss Puss. 

One thought on “Just around the corner…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: