Vet inte varför men magkänslan…..

Hej.

Vet inte varför men för mig har klockan gått en timma före hela dagen har det känts som. Extra tydligt blev det när jag klev ner i köket för att fixa köket efter middagen och såg att jag redan borde vara i Tildas skola på möte. Snabba ryck, på med andra byxor och börja gå!!! Nu hann jag i tid och var på plats 12 minuter före. Men känslan när jag bara fick kasta bort alla diskplaner och rusa iväg osminkad med rufstofs på huvudet.
Det blir inte alltid som man tänkt sig….

Vet inte varför men magkänslan…..

Som sagt jag vet inte varför men min magkänslan känns sådär. Broängsskolan är inte vad den var när mina killar började gå där. Skolan har haft som många andra problem med att rekrytera bra legitimerade lärare. Jag hade önskat att Tilda hade fått Caroline Svalberg, Pernilla Mellqvist eller Kerstin DiMeo som killarna hade de var toppen och kändes både stabila och superkompententa. Kul med Tildas nya lärare är att hon ska använda sig av praktisk matematik och vara ute mycket i naturen i NO-ämnet. Jag gillar när man använder sig av estetiska och experimentellt lärande.  Jag är allergisk mot alla förbud och regler som alla ska följas hit och dit i skolan.
Skolan är inte bara lärarnas – skolan är alla elevers lika mycket. Då skolans uppdrag är att utbilda eleverna måste skolan möta eleverna i deras erfarenhetsvärldar.

Puss och Kram.

One thought on “Vet inte varför men magkänslan…..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d