Äntligen står växthuset på plats.

Hej i stugorna.

Nu ikväll står vårt växthus på plats. Min kära älskade make har kämpat och slitit från tidiga morgonen. Jag har hjälpt till så mycket jag kunnat.
Tack hjärtat du är bäst.

Från tidiga förmiddagen till sena kvällen.

Imorgon är det dags för mig att ta tag i planteringarna på ena sidan av huset. Samt att planera för hur det ska se ut inne i huset. Så himla roligt men det kommer bli en massa slit med att riva och gräva upp ordentligt där det ska bli en rabatt med olika planteringar.

 Nu är det tvkväll med Tilda som gäller. Ha det bäst.

 

2 thoughts on “Äntligen står växthuset på plats.

Add yours

  1. Åh vad fint med växthus! Det står på min wishlist, också! Har fått för mig att jag blir en bättre ”trädgårdsmästare” då, att de gröna fingrarna och kunskaperna om allt som har med trädgård att göra, följer med på köpet 😉 😉
    Bra jobbat!
    Kram/Maria

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: