Jag snorar och nyser hela tiden.

Hej på er.

Jag snorar och nyser hela tiden. Någon tråkigt liten förkylningen har hittat till mig. Trist…På förmiddagen var jag piggare och Robert och jag hade storstädning här hemma. Men nu börjar jag krokna på riktigt känner att jag kanske till och med har lite feber. Men men det är ju nu det börjas när alla kommer tillbaka efter sommaren.

Alla bloggplaner för dagen försvann.

I och med att det blev städning så hann jag inte med de inlägg jag tänkt. Det är smällar man få ta när man vill få det rent och fint hemma. Men jag har påbörjat mina 100 mål som jag snart tänker berätta om här på bloggen. Inte har jag några fina bilder till bloggen heller. Så jag bjuder på en från samma datum från ifjol.

Jag var tydligen halvkrasslig även för ett år sedan och mumsade fishermans tabletter hela dagen.

Dagens vill ha.

Jag var inne hos Elsa Leonie och kikade på deras Sale sidor idag. Ni som följt mig vet att jag ofta börjar där när jag kollar runt inne i webbutiker. Idag hittade jag ett riktigt snyggt halsband från House of Harlow inne hos Elsa Leonie. Ännu har jag inte klickat hem det men jag är allt bra sugen erkänner jag. Vad tycker ni? Halsbandet blir min Dagens önskning.

Glöm inte paraplyet och gummistövlarna om ni tänker gå ut.
 Hos mig har det regnat i stort sett hela dagen.
Må så gott.
Puss. 

One thought on “Jag snorar och nyser hela tiden.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: