Tjejer ni var grymma – så himla bäst Lag 2:3.

Hej.

Jag är hemma igen nu väntar vi bara på att gymnasterna ska komma hem till Tullinge ikväll. Tullinge GF kommer hem med med fyra fina medaljer. Alla gymnasterna har varit så himla duktiga. Så Grattis Tullinge för fina prestationer.

 Otur med lottningen.

Det känns nästan patetiskt att säga att lag 2:3 hade otur med lottningen. I deras semi fanns de lagen som till sist vann guld och brons. Hade mitt favolag 2:3 varit i den andra semin hade de varit i final men sådan är idrotten, samtidigt som jag förstår laget för de borde om de kört sin serie som tidigare i tävlingen fått med sig minst bronset hem. Well well…bättre tur nästa år.

Tjejer ni var grymma – så himla bäst Lag 2:3.

Dags att göra mig klar för att hämta hem gympatjejerna. 
 Sov Gott.
Natti Natti.
Puss.

2 thoughts on “Tjejer ni var grymma – så himla bäst Lag 2:3.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: