Semifinal i tumbling i morgon.

Hej Hopp.

Nu är jag så matad med gymnastik att det säkert efter imorgon kommer räcka ett tag. Tilda och hennes lag 2:3 har presterat riktigt bra. De är i semifinal imorgon och rök på målsnöret för att även gå dit i trampet. Hade de levererat den serie de gjorde i morse i kvalet hade de varit i finalerna även där. Men så trötta de var efter att tävlat sig fram från klockan 8 i morse till 17:30 så är det inte så konstigt att koncentrationen inte höll.

Sämst 4:a av säkert 40 lag i deras åldersgrupp födda 2006 – 2007 är så himla bäst. Grattis till er alla Maja, Ellen, Ellen och Tilda.
  

Tjing Tjing, måste skynda mig ner till baren för att dricka lite vin med Susanne, Johan och Flash. Igår testade jag denna ölen som skulle smaka både banan och aprikos men det fanns inte den minsta smak av varken banan eller aprikoser. De kanske menade att de hade haft en fruktskål med de frukterna i bredvid när de bryggde ölen. Men i vilket fall som helst så var den okej.

One thought on “Semifinal i tumbling i morgon.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: