Nu kommer den nya tiden.

Hej.

Jag har inga roliga ideer alls om bloggen längre känns det som. Vilket resulterade i att jag surfade runt på alla möjliga typer av bloggar igår kväll för att få lite ny inspiration. Egentligen så tror jag kanske att både tankarna och kreativiteten finns med att både min tid och ork sätter lite käppar i hjulet för mig. Men nu har jag lovat mig själv att ta ett kraft tag med allt vad gäller mig. Tankeboken är fullproppad med en massa kul. Nu ska de bara genomföras också. Ge mig gärna tips till bloggen.

Nu kommer den nya tiden. 

Det är verkligen mycket nytt i mitt liv nu. Nu kommer den nya tiden i mitt liv med så mycket spännande saker i antågande och saker på G. Ny utbildning nya uppdrag och ett helt annat tänk.
Jag är så taggad. Saker och ting börjar mer och mer falla på plats vilket är så skönt.

100 mål i mitt liv. Vad vill jag, vad önskar jag få ta del av och uppleva? Jag insåg när jag väl började min lista att jag kommer att få dela upp den i flera delar. Ska börja få till den till bloggen så snart första delen är klar.

Dagens Vill Ha.

Jag har mer och mer börjat tycka att det kan vara både praktiskt och snyggt med en fin ryggsäck om man har mycket att bära på. Tänker på träningskläder, jobbsaker, skolböcker och så vidare. Kikade in hos AnnaWii igår, hon hade hittade en så himla fin ryggsäck att även jag satt och fnulade på om den även skulle bli min. Ryggsäcken är en Herschel Retreat från Sarenza. Först klickade jag i den svarta men ångrade mig, jag kan helt enkelt inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Vad säger ni vinröd eller svart?

Förträngt eller bara glömt.

Jag måste förträngt att jag skulle på magnetröntgen idag. Min skalle har väl haft lite fullt upp med allt helt enkelt. Men jag är redo att åka och som tur är det i Skäris där jag ändå har en massa fixande idag inför min Halmstad resa imorgon. Tilda och hennes Tullinge Gymnastik Förening ska åka till Oskarström utanför Halmstad på tävling hela helgen. Jag och en kär gamla vän som också har en dotter i föreningen åker ner och bor i Halmstad tillsammans. Det ska bli så himla roligt. Hoppas bara kompisens dotter piggar på sig så hon kan tävla (ryggen spökar för dottern).

Ha nu en fin dag. Vi hörs snart.

Puss.

 


 

3 thoughts on “Nu kommer den nya tiden.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d