Genrep för Tullinge GF.

Godkväll.

Ikväll har jag haft en riktigt stressig kväll. En sådan där när hjärtat suttit i halsgropen hela kvällen. Undrar vad Linn, Jojje och Heli skulle säga om det? Allt annat än vad jag lärt mig och blivit så duktig på vad var som skedde. Buuu för mig. Men nu äntligen har jag kunnat varva ner med ett glas rött dock men vad gör man eller jag.

En skulle på hockey, middag fixas, planeras inför helgen och barnens cuper och tävlingar och en hade genrep inför helgens tävling – plus att jag skulle andas. Jag kände att jag blev mer och mer bitchig vilket jag aldrig varit förr men sagt att jag önskar att jag blev lite bitchigare och vågade säga vad jag tyckte och tänkte. Så var jag idag tyvärr säger jag men ganska skönt faktiskt.

Genrep för Tullinge GF.

Tullinge GF åker till Oskarström imorgon och tävlar i eras natt och dag tävling i helgen. Lagen är taggade och har tränat massor och kanske lite för mycket då flera gymnaster fått skador tyvärr. Tilda och hennes kompis är glada och förväntans fulla. Deras lag är enligt mig ett av de bättre, inte bara för att tilda är med i det laget utan för att de utför sina arv på ett riktigt bra sätt. Heja Tullinge i helgen!!!


 Världens bästa och finaste på trampetten.

Nu måste jag stänga mina blå innan min morgondag börjar. Det ska bli riktigt roligt att åka ner till Halmstad och kolla gympa hela helgen.

 Kramis.

 

One thought on “Genrep för Tullinge GF.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: