Cellskräck, kaffe och karamellväska.

Hej på er alla Sötnosar.

Hemkommen efter dagens alla måsten på förmiddagen. Magnetröntgen stod först på listan. Röntgat har jag gjort vid några tillfällen men aldrig en magnetröntgen.

Cellskräck.

Jag kan inte säga att jag lider av cellskräck men jag tycker att det är fruktansvärt obehagligt att krypa i tunnlar, ha huvudet under vattenytan, sova med täcket över huvudet. Jag måste kunna andas frisk luft och känna att jag kan ta mig bort och in i friheten. Magnetröntgen är allt jag inte gillar fick jag ta del av idag. Ligga på en brits helt stilla med hörlurar med alldeles för hög musik i och helt stilla. Vilket innebar inte klia mig i pannan när den kliar är vara omöjligt. Självklart blev jag tillsagd att ligga helt stilla.

Röret jag fick åka in i påminde mig och de likrum som ofta visas i typ Beck filmer, där obducenten öppnar luckan och drar fram liket för att sedan knuffa in liket i röret eller kammaren igen. Iskall och kvav luft blåste mig i ansiktet hela tiden. Jag blundade hela tiden och försökte koncentrera mig på andningen som jag lärt mig vilket var skitsvårt. En annan sak som var obehaglig var alla ljud som lät som kulsprutor, som om någon sköt med värsta största vapnet i närheten av mig. Skönt att jag klarade av det fast jag erkänner att det var nära två gånger att jag tryckte på knappen att avbryta en stund. Hua Hua….

Bilden är lånad från hypermobilitet.ifokus.se
Gofika funkar alltid. 
Vilken tur jag har som kan trolla bort det läskiga med lite gott kaffe. Satte mig ner en stund att tankade batterierna för allt vad som komma skall under dagen. Espresso House cappucino med extra shot det är bästa medicinen för mig.

Färgklick.
Eftersom jag nu ska bli en student eller pluggis igen med några träffar per termin nere i Halmstad behövde jag en ny väska i hårdplast. Jag har ju både läst hört från både bloggvänner och friends om att vägglösen är på intåg i landet. Då var ett tips att inte använda sig av tygväskor som resväskor utan i plast och att förvara dem i badrummen. Jag är nämligen helt hispig när det talas om löss och sånt äckligt.
Hittade en ny i mellanstorlek inne på Accent som var 500 kr rabatt på vilket gav ett slutpris på 899kr. Helt okej när jag såg vad alla de andra kostade. Valde en aprikosrosa med svarta detaljer längst upp i vänstra hörnet ser ni dem. Latmask som jag är orkar jag inte fota den.
 Måste rusa vidare men först 10 minuter mindfulness.

Kramis.

2 thoughts on “Cellskräck, kaffe och karamellväska.

Add yours

  1. Har också gjort det och det var verkligen inget roligt, hua och det var ett fruktansvärt oväsen. Ohh gott att gå till Espressohouse också

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: