Tokgillar dem jättemycket.

Goodmorning.

Jag är så hiskligt trött idag. Det blev alldeles för några timmars sömn i natt. Min tisdags kväll handlade om lite shopping på Mall of Scandinavia och hockeymatch i Ritorp mellan Flempan och AIK.

Shoppingvarv.

Det var riktigt skönt att gå ett varv runt på Mall of Scandinavia igår kväll. Aldrig har det väl varit så lite folk och lugnt. Framför allt så var det så nice att bara få vara och inte ha några måsten alls. Roligast och kvällens shopping blev nya träningskläder – så sjukt roligt. Nu börjar det bli dags att träna lite på gym kanske för att jag börjar bli redo känns det som. Hur som helst nu måste jag få fart på mina ben när jag köpt så glada shorts. Jag tokgillar dem jätte mycket.


Coco Sunshine middag.

Jag kände mig helnöjd med gårdagskvällens middag. Hann inte eller var inte alls hungrig när M och T käkade middag. Så jag tog mig en kär gammal favorit från Naked Juice Bar en Coco Sunshine smooothie. Om ni inte smakat den ännu gör det för den är toppen. Skönt att jag har några säkra kort i rockärmen.

Hockeyvinst.

Efter en svängig match som gick både hit och dit vann Flempan över AIK med 4 -3. Från och med detta året spelar Marre och hans lag 3 x 20 min plus vila mellan perioderna så nu blir det såå långa matcher från och med nu. Kul att titta på bra hockey med två riktigt duktiga lag, sedan är det alltid kul att möta föräldrar till killar som spelat med Marcel tidigare.

 Dags att dra igång.

Nu är det tid för mig att dricka ur sista kaffet och dra på mig både springskor och träningsbrallorna för snart väntar dagens PW Jogg.

 Hörs snart igen.

 

One thought on “Tokgillar dem jättemycket.

Add yours

  1. Ohh vet ej om jag gillar dem, svårt att bestämma mig, men jag i min tur har typ färglada tight med motiv av alla planerter och en färgglad himmel hehe

Kommentera

Up ↑

%d