Kräkvarning.

Hej Hej.

Idag har hela min förmiddag gått åt till att försöka klura ut saker och ting kring min utbildning jag ska börja samt att få tag i litteratur. Att hitta böckerna var lättare sagt än gjort kan jag säga. De som inte fanns att låna var svindyra. Hoppas att jag kan få tag i den begagnade. Annars får vi väl mumsa på vatten och bröd nästa månad….Hur som helst så är jag lite taggad på vad denna resa ska ta vägen med mig.

Kräkvarning.

Alltså jag kom ut till bilen glad i hågen och skulle åka och handla i lugn och ro. När jag satt mig i bilen får jag värsta kräkvarningkänslan. ….Hockeygrejerna ligger redan i bilen…okej det brukar vara okej om hockeyluktagrejerna som jag kallar dem är öppnade så att de tar över alla äcklig hockeylukt.

Så var det ju inte idag. Någon för det är inte jag hade stängt hockeyluktagrejerna så att hela bilen var förpestad. Well well, det var bara att sätta igång och vädra så jag till sist kunde åka ner till affären. För er som inte vet stinker hockeyutrustning…. Tänk om jag gjort det…

Tänk om jag gjort det som var min första tanke. Då hade utrustning åkt in i garaget fortast möjliga igen och hela bilen hade dränkts i parfym.


Well, maten kom hem till slut.

Maten är hemma, hockeyluktagrejerna öppnade, bilen är vädrad, bakluckorna är öppna. Hoppas att det hjälper för annars blir det en jobbig resa till Solna ikväll där Marcel och Flempan ska spela match.

Puss.

3 thoughts on “Kräkvarning.

Add yours

  1. Vilken intressant utbildning att gå 😀

    Svar: Goddag 🙂 Dagen började dåligt men kommer avslutas fantastiskt 😀 Hoppas din dag har varit bra 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: